وب نوشت های یک آدم شکاک

Tuesday, April 26, 2005

دکتر لاریجانی بهترین کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی!

آن چه زیر می آید بخشی از یک گزارش در باره یک سفر انتخاباتی آقای علی لاریجانی به بندر عباس است. قسمت اول را از سایت فارس نیوز نقل کرده ام و بعد، خودم آن را به فارسی ساده و سرراست نوشتم:

« ديگر نبايد اجازه دهيم افرادي با استفاده از قدرت سياسي وارد عرصه اقتصادي شوند و حصار خيانت براي خود درست كنند عضو شوراي عالي امنيت ملي تاكيد كرد اجازه نمي‌دهم هيچ‌يك از مديران سياسي وارد عرصه اقتصادي شوند . لاريجاني در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص رويكرد «دولت اميد» به اقتصاد و توسعه گفت : در اقتصاد اسلامي مردم بايد مشاركت داشته باشند و اجازه ندهيم اقتصاد كشور سوسياليستي و سرمايه‌داري شود. دكتر لاريجاني گفت : در اقتصاد اسلامي همه در برابر قانون يكسانند، سمت‌گيري اقتصاد به سوي محرومين است، رقابت وجود دارد، شكاف طبقاتي كم است، و دسترسي افراد جامعه به حكومت و خدمات علي‌السويه است و ايجاد عدالت با توزيع فقر ممكن نيست بلكه بايد زمينه پيشرفت زندگي مردم را در همه عرصه‌ها فراهم كنيم. وي افزود در بهداشت عمومي، بدنبال فراگير كردن بيمه در ميان مردم و توجه ويژه به قشر بازنشستگان هستيم و ارائه بسته‌هاي سلامت با يارانه به مردم از برنامه‌هاي «دولت اميد» است.»

در حالی که صدای طبل و شیپور می آمد آقای دکترلاریجانی در بندرعباس تبلیغ انتخاباتی خودر ا آغاز کرد. از جمله گفت:
« ديگر نبايد اجازه دهيم افرادي با استفاده از قدرت سياسي وارد عرصه اقتصادي شوند و حصار خيانت براي خود درست كنند»
و تاكيد كرد
«اجازه نمي‌دهم هيچ‌يك از مديران سياسي وارد عرصه اقتصادي شوند» .
درخصوص وارد شدن مدیران اقتصادی به عرصه سیاسی چیزی نگفت. یکی ازحاضرین از او در باره پرونده فساد مالی در صدا وسیما پرسید. در همین موقع، بعضی از سربازان گمنام امام زمان که نامرئی شده بودند حاضر شده و شنونده را ادب کردند. وقتی پرسشگر دو باره به جلسه بازگشت، از آقای لاریجانی پرسید دولت ایشان قرار است دولت « امید» باشد یا « عمید» ومنظور ایشان به واقع چیست؟
آقای لاریجانی به جای جواب لبخند زد. لاريجاني در پاسخ به سئوال ديگري گفت :
«در اقتصاد اسلامي مردم بايد مشاركت داشته باشند و اجازه ندهيم اقتصاد كشور سوسياليستي و سرمايه‌داري شود».
به قول معروف پیدا کنید پرتقال فروش را.
اقتصاد ایران اگر سرمایه داری نیست پس چیست؟ سوسیالیستی هم که نیست. در سایتی خواندم که آقائی مقاله ای نوشت در باره « اقتصاد قاراشمیشی» . نکند منظور آقای لاریجانی هم همین باشد!
«در اقتصاد اسلامي همه در برابر قانون يكسانند»
ولی بعضی ها برابر ترند. بعضی ها را به خاطر چند تا کلمه برای سالها به زندان می اندازند و بعضی های دیگر را که میلیاردها تومان حیف و میل می کنند، ارتفاء مقام و منزلت می دهند...
«سمت‌گيري اقتصاد به سوي محرومين است»
یعنی اگر قرار است دولت کسب درآمد کند، اصلا معنی ندارد که به طریق مالیات مستقم و یا مالیات بر ثروت سمت گیری اش به سوی مستکبرین باشد، بلکه از طریق افزودن هر ساله بر قیمت آب و برق و تازگی ها بنزین این درآمد را به دست بیاورد تا محرومین حسابی درک کنند که برای سیاست پردازان اقتصادی از مستکبرین مهم تر ند!
«رقابت وجود دارد»
ولی بین کسانی که می خواهند شرکت ملی ذوب آهن و یا فولاد مبارکه یا واحدهای مشابه دیگر را به قیمت مطلوب خریداری کنند.
« شكاف طبقاتي كم است»
یعنی چون ایران سرزمین زلزله خیزی است نمی توان در آن آسمان خراش ساخت. اگرچه تعدادی برج هم در سالهای اخیر ساخته اند ولی دراغلب موارد، خانه ها طبقات زیادی ندارد.
«دسترسي افراد جامعه به حكومت و خدمات علي‌السويه است»
یعنی بهرحال هیچ کدام در دسترس نیست مگر این که آقازاده و یا این که آقازاده ناتنی از مابهتران باشی مثل خود ایشان.
« ايجاد عدالت با توزيع فقر ممكن نيست»
والله دروغ نمی گویم. ما در این 26 سال سعی کردیم و لی نشد.
« بلكه بايد زمينه پيشرفت زندگي مردم را در همه عرصه‌ها فراهم كنيم.»
نگاه کنید به ایران. تعداد معتادان، مبتلایان به ایدز، مرگ و میر در خیابانها، بیکاری، فقر، تن فروشی، صدور زن و دختر، خودکشی و خلاصه خیلی چیزهای دیگر همه در این سالها حسابی « پیشرفت» کرده اند...
«وي افزود در بهداشت عمومي، بدنبال فراگير كردن بيمه در ميان مردم و توجه ويژه به قشر بازنشستگان هستيم و ارائه بسته‌هاي سلامت با يارانه به مردم از برنامه‌هاي «دولت اميد» است
هرکارکردم این عبارت را به فارسی بنویسم نشد. نمی دانم منظور آقای لاریجانی از « بسته های سلامت» چیست؟ وقتی این را نمی دانم بدیهی است که وقتی « یارانه» را به آن بچسبانید- آنهم در شرایطی که حذف یارانه ها به صورت سیاست اصلی دولت درآمده است- من بیچاره گیج تر می شوم.
این را می گذارم خودتان به فارسی بنویسید....